Iskalnik COBISS
Iskalnik COBISS

Bodi kul, beri ful – branje za mlade

Kdaj?

Od 15. novembra 2021 do 22. aprila 2022.
S sklepno prireditvijo ter podelitvijo priznanj se bo projekt slavnostno zaključil v maju 2022.

Kdo?

Mladi od 13. do 18. leta.

Kje?

V Koroški osrednji knjižnici dr. Franca Sušnika Ravne na Koroškem, Knjižnici Ksaverja Meška Slovenj Gradec, Knjižnici Dravograd, Knjižnici Radlje ob Dravi in njenih enotah ter v osnovnošolskih in srednješolskih knjižnica Koroške.

Kako?

Preberite najmanj tri knjige s priporočenega seznama  ter v zgibanki o prebranem navedite osnovne podatke, napišite svoje misli in podajte oceno. Izpolnjeno zgibanko oddajte v splošni knjižnici ali v šolski knjižnici.

Zatorej: bodi kul, beri ful in sodeluj pri projektu tudi v tej sezoni!

 

Bodi kul, beri ful gre na Instagram

Bodi kul, beri ful bo v letošnji sezoni dobil svoj Instagram profil! Sodelujoči bralci boste lahko na njem objavili zanimive fotografije, povezane z branjem v najrazličnejših situacijah in okoljih. Med prispelimi fotografijami bomo avtorjema podelili praktični nagradi–zmagovita bo tista z največ všečki in ena po izboru posebne komisije. Ta bo naslednjo sezono krasila naslovnico knjižice Bodi kul, beri ful.

Vabljeni k sodelovanju!

Kdaj?

Od oktobra 2020 do 15.  marca 2021.
Projekt bo letos izjemoma podaljšan čez poletje in se bo zaključil v ponedeljek, 20. septembra 2021. Vabljeni, da se pridružite!

Kdo?

Mladi od 13. do 18. leta.

Kje?

V Koroški osrednji knjižnici dr. Franca Sušnika Ravne na Koroškem, Knjižnici Ksaverja Meška Slovenj Gradec, Knjižnici Dravograd, Knjižnici Radlje ob Dravi, osnovnošolskih in srednješolskih knjižnica ter v Slovenski študijski knjižnici v Celovcu.

Kako?

Prebrati moraš najmanj tri knjige s priporočenega seznama ter o njih navesti osnovne podatke, napisati svoje misli in podati oceno. Izpolnjene podatke oddaš v šolski ali splošni knjižnici.

Zatorej: bodi kul, beri ful in sodeluj pri projektu branja za mlade tudi v tej sezoni!

Prijetno branje.

Prebrano lahko zapišeš tudi tukaj na spletnem obrazcu.

 


Zgibanka Bodi kul, beri ful

Informacije:


   Maja Dretnik
   02 870 54 20
   maja.dretnik@rav.sik.si